AVM EmekçileriBasınHaberMağaza Emekçileri

AVM çalışanlarının maaşından deprem anı bile kesiliyor

İzmir depreminin ardından emekçilerin mağduriyetleri sürüyor. AVM çalışanlarına dönük baskı karşısında Birlik Sendikası bir açıklama yaparak AVM çalışanlarının idari izinli sayılmasını istedi.

İzmir’deki şiddetli depremin ardından AVM’lerde çalışan işçilerin maaşlarından deprem anının bile kesildiği bilgisi var. Diğer taraftan işçiler hala tehlike arzeden binalarda çalışmaya zorlanıyor.

Birlik Sendikası tarafından yapılan açıklamada bu sorunlara dikkat çekilirken AVM çalışanlarının idari izinli sayılması talebi dile getirildi. Açıklama şu şekilde:

“AVM ÇALIŞANLARI İDARİ İZİNLİ SAYILMALIDIR

Onlarca yurttaşımızın hayatını yitirdiği, birçoğunun enkaz altında kaldığı ve yüzlerce yaralının olduğu kentimizde AVM patronları fırsatçılık peşinde! Haberin devamı için tıklayınız.