HaberMüzik Emekçileri

Müzik Emekçisi Üyelerimizle Toplanıyoruz

Sendikamız, geçtiğimiz haftalarda müzik sektörü emekçilerine bir çağrı yaparak sahne emekçisinden tonmaysterine, teknik ekip çalışanından rodisine, bu alanda çalışan tüm emekçileri örgütlenmeye ve birlikte mücadele etmeye çağırdı.

Gerek bu alanda geçmişten günümüze uzanan ve salgınla birlikte derinleşen sorunların yakıcılığı, gerekse müzik sektörü emekçilerinin yıllardır etkin bir sendikal örgütlülükten yoksun oluşu gibi nedenlerle yapmış olduğumuz bu çağrıya pek çok müzik emekçisinden son derece olumlu dönüşler aldığımızı ifade etmek istiyoruz.

Birlik Sendikası, kuruluşundan bugüne kadar geçen kısa zaman dilimi içinde, yeni bir solukla pek çok sektörde sendikal mücadelenin gelişimine öncülük ediyor. Sendikamızın bu öncülüğü, müzik emekçilerinin katılımı ve mücadele etme kararlılığıyla müzik sektöründe de gerçekleşecek.

Müzik sektörü emekçilerine yaptığımız çağrı ile sendikamıza üyelik başvurusu yapan arkadaşlarımızla tanışmak, nasıl yol alacağımızı birlikte konuşmak için 11 Şubat Perşembe ve 12 Şubat Cuma akşamı saat 20:00’de çevrimiçi yapacağımız iki toplantıda bir araya geliyoruz.

Artık yalnız olmadığımızı bilerek kol kola giriyoruz!

Hep birlikte örgütlenip haklarımız için mücadele ediyoruz!

KAZANACAĞIZ!

 

Detaylı bilgi için iletişim kanallarımız:

Telefon: 0530 662 52 36

E-mail: [email protected]

Website: https://birliksendikasi.org/

Twitter: https://twitter.com/BirlikSendikasi

Facebook: https://www.facebook.com/BirlikSendikasi/

İnstagram: https://www.instagram.com/birliksendikasi/

Facebooktwitterlinkedinmail