Haber

3 NİSAN’DA 1. OLAĞAN GENEL KURULUMUZDA BULUŞUYORUZ!

3 Nisan 2021 Cumartesi günü 10.30-17.00 saatleri arasında  Salon Figaro Hürriyet Mahallesi Dr. Cemil Bengü Caddesi No:15 Kat: 5/6 Çağlayan, Kağıthane/İstanbul adresinde yapılacak olan 1. Olağan Genel Kurul toplantımızı yapacağız.

Kağıthane Kaymakamlığı ve Kartal İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’nın kararı ile Genel Kurulumuza katılacak üyelerimiz ve görevliler sokağa çıkma yasağından muaf olacaktır. Genel Kurula katılımınızı belgelemek için ekteki belgeleri yanınıza almanız önemlidir. Bu belgeler mutlaka yanınızda olmalıdır.

Bütün üyelerimizin yanında TC Kimlik No’larının yazılı olduğu nüfus cüzdanları ve HES kodlarının bulunması gerekmektedir.

İstanbul dışından gelecek üyelerimizin ekteki belgeleri kullanarak İçişleri Bakanlığı’ndan e-devlet üzerinden seyahat izni alması gerekmektedir. Seyahat izni için başvuruda ekteki belgelerin tamamını kullanmanız gerekmektedir. Ayrıca izin almak için kullandığınız belgeleri, seyahat sırasında da yanınızda taşımanız gerekmektedir.

Sabah 09.00’da kayıt açılacaktır. 10.30’da başlayacak toplantı öncesinde katılım belgesine imza atılması gerekmektedir. İmza sırasında yığılmanın olmaması, toplantının başlatılması için yeterli sayıda üyenin giriş yapması ve salgın hastalığa yönelik önlemler nedeniyle kayıt için erken saatlerde gelmek önem taşımaktadır. Kayıt sırasında nüfus cüzdanlarınızı göstermeniz istenecektir.

Çok zor koşullar altında ve büyük bir özveri ile toplayacağımız Genel Kurulumuzun başarılı geçeceğine inanıyoruz. Hepimize kolay gelsin.

BİRLİK SENDİKASI YÖNETİM KURULU