HaberManşet

Birlik Sendikası Ankara İl Temsilciliği Açıldı

Birlik Sendikası Ankara İl Temsilciliği açılışımız 16 Ekim 2021 Cumartesi günü Genel Başkan Zehra Güner Karaoğlu, Genel Sekreter Banu Yıldırım ve üyelerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Temsilcilik binamızda üyelere seslenen Karaoğlu “Birlik Sendikası yeni bir sendika ama kısa zamanda hızla büyüyen bir sendika, daha da büyütmek için daha çok çalışacağız. Bugün burada Ankara İl Temsilciliğimizi açmak üzere toplandık. Bizler bağımsız sendikacılık anlayışı ile hareket ediyoruz. Sesimizi her yerde yükseltmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Açılışın ardından temsilciliğimiz önünde yapılan bildiri çalışması ile AVM’lerde, marketlerde çalışan tüm emekçiler, özel okullarda, kurslarda çalışan öğretmenler, yazılımcılar, vakıf üniversitesi çalışanları, yardımcı eczacılar, ücretli çalışan avukatlar, müzik emekçileri ve daha pek çok işyerinde emeği ile hayatını sürdürenler emekçiler Birlik Sendikalı olmaya çağrıldı.

Açılış programı Genel Başkan Zehra Güner Karaoğlu’nun Nâzım Hikmet Kültür Merkezi’nde sendika üye ve dostlarıyla bir araya geldiği toplantı ile devam etti. Etkinlikte farklı sektörlerden üyeler deneyim aktarımı yaparken, iş yerlerindeki sorunlar da tartışıldı. Ankara İl temsilcisi Yeliz Karaca da üyelerle yapılan toplantıda Ankara’da sendika örgütlenmesinin büyümesi için temsilcilik açılışının önemli olduğunu ve çalışmaların hızlanacağını vurguladı.

Birlik Sendikası olarak açılışını yaptığımız Ankara İl Temsilciliğimizin, Ankaralı emekçileri bir araya getiren bir buluşma noktası olmasını diliyor, tüm emekçileri Birlik Sendikalı olmaya ve birlikte mücadele etmeye davet ediyoruz.

 

Facebooktwitterlinkedinmail